APK-keuring

Maak nu een afspraak voor uw jaarlijkse APK keuring

De wettelijk voorgeschreven APK (Algemene Periodieke Keuring) is een keuring die ieder jaar opnieuw uitgevoerd moet worden. Bij AllyCars in Almere bieden wij u bij deze keuring van uw auto kwaliteit en zekerheid. Met de juiste apparatuur en kennis wordt de APK vakkundig uitgevoerd in onze professionele werkplaats. Kosten voor het onderhoud aan uw auto komen eigenlijk nooit gelegen. Daarom biedt AllyCars u de APK aan voor slechts € 17,50. Wilt u een keuring inclusief de viergastest of roetmeting dan zijn de kosten € 27,-. Maar u kunt er ook voor kiezen de APK te combineren met periodiek onderhoud, in dat geval is de APK op zich zelfs gratis.

Bij AllyCars denken wij met u mee en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Na de keuring van uw auto krijgt u indien gewenst vóór af een kostenbegroting voor de eventueel noodzakelijke reparatiepunten die voort zijn gekomen uit de APK. In overleg en pas na uw akkoord kunnen wij dan direct aan de slag zodat we uw auto gelijk dezelfde dag met een positief APK rapport kunnen afmelden en afleveren.

U kunt uw auto niet zelf brengen? Dan kunt u gebruikmaken van onze speciale Haal & Breng Service. Kunt u de auto door werk of andere omstandigheden eigenlijk niet missen? Vraag dan naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer bij AllyCars Almere.

U kunt uw APK-keuring met een kleine beurt combineren. Bij ons kan dat al vanaf €69. Een kleine beurt is inclusief:

  • controle op 20+ belangrijke punten
  • verversen van olie
  • vervangen van olie filter
  • bijvullen van diverse vloeistoffen

* Voor roetmeting van diesel auto’s wordt €9,50 extra in rekening gebracht.

U kunt uw APK-keuring met een grote beurt combineren .Bij ons kan dat al vanaf €159. Een grote beurt is inclusief:

  • controle op 90+ belangrijke punten
  • verversen van olie
  • vervangen van olie filter
  • bijvullen van diverse vloeistoffen

* Voor roetmeting van diesel auto’s wordt €9,50 extra in rekening gebracht.

WAT IS EEN APK KEURING?

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een jaarlijks terugkerende technische controle van uw auto. Er wordt dan gecontroleerd of de auto verkeersveilig is en of deze voldoet aan alle milieunormen. De APK is een wettelijk verplichte keuring die is ingevoerd door de overheid. Ook al is uw auto APK goedgekeurd, dan wil dit helaas nog niet altijd zeggen dat u zonder problemen weer een jaar verder kunt rijden. Zo kunnen er tijdens de APK adviespunten met betrekking tot onderhoud en reparatie naar boven komen die op termijn uitgevoerd zouden moeten worden. Denk hierbij aan nieuwe banden of remblokken.

Bij AllyCars adviseren wij u dan ook regelmatig onderhoud aan uw auto uit te voeren. Zo wordt er bij AllyCars in de werkplaats bij het uitvoeren van een grote beurt altijd een controle uitgevoerd op een vast aantal essentiële technische punten van uw auto. Vervolgens krijgt u bij aflevering van uw auto een vakkundig samengesteld onderhoudsadvies mee zodat u gelijk weet waar u aan toe bent en niet voor onverwachte reparatiekosten komt te staan.

Waarom kiezen voor AllyCars?

Perfectie is waar wij naar streven. Wij garanderen dan ook een zeer hoogstaand dienstverlening voor zowel verkoop als services, zodat wij garant kunnen staan voor een optimale klanttevredenheid. Maak vandaag dus nog een afspraak om uw auto te laten keuren door een van onze professionals.

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt gemakkelijk een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen óf gebruik te maken van het formulier op ons contact pagina.

UW APK KEURING: TIPS

Voorkom een boete en zorg ervoor dat uw auto op tijd wordt gekeurd voor de APK. U kunt met of zonder afspraak terecht bij AllyCars in Almere-Stad op de Markerkant voor een APK-keuring, reparatie en onderhoud. U krijgt na de APK-keuring een keuringsrapport, deze dient u tijdens het rijden altijd bij u te hebben.

Back to top