Werkplaats

WERKPLAATS & AFTER SALES

Bij AllyCars kunt u terecht met alle merken auto’s. Niet alleen voor uw APK, maar ook voor al uw reparaties en het reguliere onderhoud van uw auto. In de werkplaats wordt gewerkt volgens de fabrieksrichtlijnen. Hebt u een auto die nog onder de fabrieksgarantie valt, dan is het mogelijk deze te behouden doordat er gebruik gemaakt wordt van originele onderdelen.

Doordat wij de voorgeschreven richtlijnen volgen bij het uitvoeren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden, heeft u de garantie dat uw auto altijd perfect functioneert. Niet voor niets bieden wij u garantie op de door ons gebruikte onderdelen en de uitgevoerde montagewerkzaamheden.

Is uw auto ondertussen al wat ouder en wilt u graag besparen op uw reparatie? Dan is het mogelijk om in overleg te kiezen voor niet-originele of gebruikte onderdelen. Uiteraard wordt de reparatie ook in dit geval veilig en betrouwbaar uitgevoerd in onze volledig geoutilleerde werkplaats.

GESPECIALISEERDE MONTEURS

Bij AllyCars wordt er aan uw auto gewerkt door gespecialiseerde monteurs, zo weet u zeker dat uw auto altijd in topconditie is na het uitvoeren van de reparatie en/of onderhoud. Onze monteurs volgen regelmatig trainingen en workshops. Op deze manier zijn ze altijd up-to-date met de laatste techniek en ontwikkelingen.

VERVANGEND VERVOER

Uw mobiliteit komt voor u én voor ons op de eerste plaats. Het is soms erg lastig om tijdelijk niet over autovervoer te kunnen beschikken. Daarom bieden wij u bij AllyCars bij reparatie of onderhoud een leen/huurauto aan tegen zeer gunstige voorwaarden. Afhankelijk van de reparatie is deze leen/huurauto geheel gratis beschikbaar of bieden wij u de leen/huurauto aan tegen een zeer voordelig tarief. Wij informeren u graag over de actuele tarieven en mogelijkheden.

Back to top